Over ons

De drijvende krachten achter Younited People zijn Heike Wilfling en Susanne van de Langenberg. Met meer dan 18 jaar (internationale) ervaring binnen Human Resources, zijn zij een betrouwbare HR business partner bij de begeleiding, advisering en uitvoering van verschillende onderwerpen, zowel strategisch, tactisch of op operationeel niveau.

Susanne van de Langenberg

Talent Manager en Coach

Heike Wilfling

Talent Manager

Talenten succesvol integreren in teams

Ons doel is organisaties en talenten transformeren naar een hoger niveau. Dat doen we door werknemers en teams optimaal op elkaar af te stemmen. Om als individu te kunnen groeien en excelleren heb je een omgeving nodig die je stimuleert het beste uit jezelf te halen. Om als organisatie te slagen heb je een sterk team nodig. 

Daarom kijken wij bij de selectie, integratie en ontwikkeling van talenten naar het gehele team. Met name naar de aanwezige groepsdynamiek, ambities, sterktes en gedragspatronen. Talentmanagement en het integreren van nieuwe werknemers in teams behoren tot de specialiteiten van Younited People.

Younited People

De naam Younited People bestaat uit de kernwoorden; You, United en People. Deze naam is voor ons allesomvattend. United People staat voor het samenbrengen van individuen. United People staat voor je krachten bundelen en als een team elkaar versterken. United People is het samenwerken van mensen en organisaties. United People is samen ZIJN.

Om te kunnen ZIJN, is het essentieel dat JIJ als individu daar staat waar jij met jouw persoonlijke kwaliteiten het beste tot je recht komt. Daarom hebben wij het woord YOU geïntegreerd in het woord United People om deze naam nog meer kracht bij te zetten en op de voorgrond te plaatsen dat jij, dus YOU voorop staat in alles wat wij doen.

Andere waarden die voor ons ook essentieel zijn:

Aandacht
Integriteit
Verbinding
Resultaat
Kwaliteit
Ontwikkeling
Passie